Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Dodatne storitve

Danes si težko privoščimo zapravljanje dragocenih virov za nepotrebne zadeve kot so upravljanje večih storitev. Z združevanjem vseh komunikacijskih rešitev na enem omrežju in pri enem ponudniku, optimizirate svoje komunikacije in se tako bolje pripravite na prihodnost. 

Da bi zagotovili celovite komunikacijske rešitve prilagojene potrebam vsakega naročnika, vam SoftNET ponuja širok spekter storitev.

Kolokacija

Kolokacija

Kolokacijske storitve SoftNET zagotavljajo zanesljivo in varno okolje za vašo strojno opremo v večih državah po Evropi: Nemčija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Romunija in Bolgarija.

Sistemska integracija

Sistemska integracija

Sistemska integracija združuje glasovne, podatkovne in video komunikacije in zagotavljajo, da te delujejo skupaj kot en sistem. Takšen sistem prinaša boljšo stroškovno učinkovitost in večjo produktivnost vaših zaposlenih.

Outsourcing

Outsourcing

Outsourcing - zagotavljamo vam tehnično podporo 24/7 s certificiranimi Cisco strokovnjaki po celotni JV Evropi.

Registracija domene

Registracija domene

Registracija domene - na spletu je izbira prave domene danes lahko odločilna. Prvi vtis je kot vemo zelo pomemben in domena je prva stvar, ki jo obiskovalci vidijo, ko pridejo na vašo spletno stran. Zavarujte svojo domeno po ugodni ceni pri vašem registrarju SoftNET. Poiščite pravo domeno zase lahko pa obstoječo tudi le prenesete na nas.

Svetovanje in planiranje

Svetovanje in planiranje

Svetovanje in planiranje pri SoftNET-u je namenjeno podjetjem, ki želijo sprejemati prave odločitve povezane s telekomunikacijskim sistemom, katere jih popeljejo korak pred konkurenco.Vključujejo strateško planiranje, inženiring, oblikovanje in še več.

Prodaja in konfiguriranje Cisco opreme

Prodaja in konfiguriranje Cisco opreme

Prodaja in konfiguriranje Cisco opreme - SoftNET svojim strankam nudi Cisco opremo po celotni JV Evropi. Zagotavlja jim vse kar potrebujejo: Cisco ruterje, vmesnike, hranilnike, kable, IP telefone in ostalo opremo.

© Copyright 1996-2020, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.