Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Telefonske storitve

Brez telefona ne gre v nobenem podjetju, ne glede na to ali ga potrebujete le na pisalni mizi ali pa potrebujete dinamično pisarno. To da lahko s svojimi strankami ali partnerji vzpostavite kvaliteten in učinkovit pogovor kadarkoli, je lahko odločilnega pomena za vaše procese.

SoftNET vam zato zagotavlja napredne telefonske storitve, ki se jih lahko integrira v obstoječe poslovne sisteme in so visoko zanesljive, nudijo bogate funkcionalnosti in odlično uporabniško izkušnjo. Poenostavite svojo komunikacijsko platformo in pripravite svoje podjetje na prihodnost.

Zakaj podjetja prehajajo na VoIP?

 

SIP trunking

SIP trunking

SIP Trunking (Session Initiation Protocol) je fleksibilna IP telefonska storitev, ki poenostavlja IT procese. Omogoča prihranke (v primerjavi s tradicionalno telefonijo do 40%), poleg tega ne boste imeli več glavobolov zaradi upravljajnja večih telefonskih priključkov in omrežij.

IP centrex

IP centrex

IP Centrex  je stroškovno učinkovita in fleksibilna alternativa PBX sistemom, s katero se lahko izognete visokim stroškom začetne investicije, ki jih sicer prinaša nakup PBX sistemov. Strankam omogoča enako funkcionalnost kot PBX in prednosti kot so direktna integracija, razširljivost, zmanjšanje tveganja in še več.

On site IP-PBX

On site IP-PBX

On site IP PBX je odlična telefonska rešitev, ki podpira vse funkcionalnosti klasične telefonije in ponuja še veliko več. Bistveno zmanjša stroške telefonije, še posebno v podjetjih, ki so razpršena po več državah (stroški komunikacije med pisarnami v SoftNET-ovem omrežju odpadejo, ostali mednarodni klici pa so cenejši tudi za 50%).

© Copyright 1996-2020, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.