Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Podatkovne storitve

Podatkovne storitve so SoftNET-ova glavna dejavnost že od vsega začetka in temeljijo na našem IP omrežju. S svojimi izjemnimi lastnostmi in fleksibilnostjo nam to omogoča vzpostavitev celotnega repertoarja varnih in zanesljivih podatkovnih storitev, katere se lahko prilagodijo raznolikim potrebam naših naročnikov. 

Naša poslovna optika omogoča najvišjo stopnjo kakovosti telekomunikacijskih storitev – visoke hitrosti in zanesljivost, zagotovljeno pasovno širino ter nizek odzivni čas. Za kakovost naših storitev se zavezujemo s SLA, nudimo pa tudi direkten dostop do naše visoko usposobljene tehnične ekipe 24/7/365. 

Potrebujete le en kontakt za celotno JV Evropo za vsa vprašanja, kar vam omogoča hitrejšo odzivnost, pojavlja se manj problemov, poleg tega so nižji tudi stroški. Ker imamo direktne povezave do Tier-1 omrežij in odprto politiko povezovanja, je SoftNET odlična izbira, če želite hitro in zanesljivo internetno povezljivost.

Internetni dostop

Internetni dostop

SoftNET zagotavlja usmerjen in stalen dostop do Interneta, s fokusom na poslovnih uporabnikih. Omogoča visoke hitrosti, dobre cene in visoko zmogljivost. Da bi zadostili vašim potrebam, nudimo različe rešitve internetnega dostopa: OPTIKA, ETHERNET, WIRELESS in XDSL. Vse rešitve imajo strokovno podporo in zavezujoč SLA. 

Zakup optičnih vlaken (Dark Fiber)

Zakup optičnih vlaken (Dark Fiber)

Zakup optičnih vlaken (Dark Fiber) omogoča več možnosti za povezovanje. Gre za rešitev, ki je popolna za podjetja, ki potrebujejo zanesljiv  medij za prenos podatkov med svojimi lokacijami, in omogoča maksimalno kontrolo.  

DWDM povezave

DWDM povezave

DWDM povezave je tehnologija, ki omogoča hitrosti od 1 Gbps pa vse do 100 Gbps in podpira različne protokole. Zagotavlja vam pasovno širino, ki bo zadostovala tudi za najbolj napredne aplikacije. 

Ethernet Private Line (EPL)

Ethernet Private Line (EPL)

Ethernet Private Line (EPL) je storitev idealna za podjetja, ki potrebujejo ali usmerjen dostop ali veliko zasebnost podatkov ali oboje. Kaj bo prihodnost prinesla vašemu podjetju, ne vemo. Vendar pa boste s to storitvijo po potrebi lahko postopno širili svojo mrežo in plačevali le za kapacitete, ki jih trenutno potrebujete. 

SDH

SDH

SoftNET-ovi SDH najeti vodi so prava izbira za podjetja, za katera je zelo pomembno, da so njihovi prenosi čisti in komunikacija nima napak. Napredno metropolitansko omrežje zagotavlja nadstandardno zanesljivost in razpoložljivost, ter široko pokritost. V kombinaciji z drugimi SoftNET-ovimi storitvami lahko zadovoljite celotne svoje komunikacijske potrebe. 

Upravljane IP storitve

Upravljane IP storitve

IT oddelki se danes srečujejo z vedno večjimi in kompleksnejšimi potrebami. Ker je vedno težje, vam SoftNET lahko pomaga zapolniti te kadrovske primankljaje, vi pa se lahko brez skrbi osredotočite na svojo osnovno dejavnost, medtem ko bo vaše omrežje v varnih rokah.

IP MPLS

IP MPLS

IP MPLS omogoča, da uporabljamo en strežnik in eno aplikacijo za 10 ali nekaj deset svojih podjetij po celi regiji ali svetu. Tako ne potrebujemo v vsaki državi ali regiji svojih razvijalcev niti zmogljivih strežnikov. Njene najpomembnejše značilnosti so: omogoča cenejši način dela, s.p. lahko uporabi privatne IP naslove, omogoča zanesljivost in kvaliteto povezav in je razmeroma varno.

IP-SEC VPN

IP-SEC VPN

Vpeljavo IP-SEC priporočamo v primerih, ko ni potrebe po visoki pasovni širini in največji zanesljivosti oziroma kadar gre za povezovanje manjšega števila lokacij podjetja. Najpomembnejše značilnosti: še vedno najprimernejša rešitev pri povezavi dveh fiksnih lokacij, cenovno ugodna rešitev, hitra postavitev, prilagodljivost, dovolj varno tudi za prenos občutljivih podatkov.

© Copyright 1996-2020, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.