Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Vizija in poslanstvo

Naša temeljna naloga je zagotavljati visokokakovostne telefonske in podatkovne storitve poslovnim uporabnikom. Te omogočajo nadzor nad stroški, poenostavijo IT operacije in boljše povezljivosti.

Naša vizija je biti prva izbira naročnika pri izbiri partnerja za celovite telekomunikacijske storitve. Na domačem, evropskem in azijskem trgu naš sedanji položaj krepimo s pomočjo strokovnega kadra, ki ga zaposlujemo.

 


Naše vrednote

Hitrost in fleksibilnost

V SoftNETu se dobro zavedamo, da imajo različna podjetja različne potrebe. Z osebnim pristopom se zato približamo strankam, preučimo njihove potrebe in pripravimo najboljše rešitve zanje.

Partnerstvo in zaupanje

Naše poslovanje je strokovno in odgovorno ter temelji na dobrih medsebojnih odnosih. Ti so temelj za spoštljiv odnos do naših partnerjev. Šele z dobrimi odnosi lahko uresničimo cilje in pričakovanje ter delujemo v skladu z našim temeljnim poslanstvom.

 

Naše vrednote

 


 

Uspeh se ne zgodi čez noč

V 24 letih smo poslovanje postopoma razširili v 20 držav po vsem svetu in na noben nov trg nismo vstopili po srečnem spletu okoliščin. Nasprotno, prav vsakega smo dodobra raziskali, na prav vsakega smo vstopili temeljito pripravljeni. Preverili smo vse – od gospodarske klime na trgu, na katerega smo nameravali razširiti naše poslovanje, blagovne menjave, prodajnih poti, dajatev do načinov promocije.

Andrej BoštjančičAndrej Boštjančič, univ. dipl. elek. inž., direktor

 


 

Team building v BenetkahTeam Building v Benetkah, december 2019.

Softnet smo ljudje

V Softnet-u sodelavcem ponujamo zanimivo in razgibano delo v mednarodnem okolju. Za nas sta timsko delo in prijetno, ustvarjalno okolje ključnega pomena. Zavedamo se, da je pot do uspeha možna le z doseganjem takšnega delovnega okolja. Zato sodelavce motiviramo k inovativnosti in ustvarjalnosti, da spregovorijo o svojih idejah. Ob enem jim konstantno omogočamo nadaljnja izobraževanja in usposabljanja tako doma kot v tujini.

Skupaj gradimo dobre odnose, medsebojno zaupanje, spoštovanje in iščemo nove rešitve.

Druženje sodelavcev je pomemben del naše Softnet kulture. Srečujemo se na tradicionalnih piknikih, na novoletnih in ostalih srečanjih podjetja, team buildingih.

© Copyright 1996-2020, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.