Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Registracija domene

Registracija domene - na spletu je izbira prave domene danes lahko odločilna. Prvi vtis je kot vemo zelo pomemben in domena je prva stvar, ki jo obiskovalci vidijo, ko pridejo na vašo spletno stran. Zavarujte svojo domeno po ugodni ceni pri vašem registrarju SoftNET. Poiščite pravo domeno zase lahko pa obstoječo tudi le prenesete na nas.

.SI domene
Pri SoftNET-u lahko registrirate novo .si domeno ali pa nanj prenesete svojo že obstoječo .si domeno. 

.EU domene
SoftNET je akreditiran registrar za .eu domene v Sloveniji.
 

Zakaj je dobro imeti .eu domeno?
 

1. Pokažite svoj evropski duh
S spletno stranjo .eu pokažete, da je vaše podjetje zares evropsko. Z domeno .eu se boste približali svojim strankam in načrtovanim ciljem, saj boste prisotnost svojega podjetja na spletu razširili po 27 državah članicah EU in drugod po svetu, in sicer v uradnih evropskih jezikih po lastni izbiri. Z novo in sodobno domeno .eu boste povečali tudi prepoznavnost svojega podjetja.
 

2. Občutek varnosti za vaše stranke
Pri brskanju po spletu morajo biti stranke prepričane, da so na vaši dejanski spletni strani, ne pa na njenem lažnem posnetku. Domena .eu za krepitev spletne varnosti uporablja internetni protokol DNSSEC, s čimer strankam zagotovi varnost, ki jo potrebujejo.
 

3. Spletne komunikacije z dodano vrednostjo
Če vaše poslovanje sega na različne trge, je lahko učinkovita organizacija spletnih informacij precej kompleksna. Domena .eu poenostavi večjezične in nacionalne možnosti, saj zmanjša potrebno število spletnih strani na eno, evropsko lokacijo.

Domena .eu povezuje 500 milijonov Evropejcev po 27-ih državah. Re gistriranih je bilo že več kot 3 milijone teh domen; čas je, da jo registrirate tudi vi.
(več o domeni .eu najdete na www.eurid.eu)

 

Za registracijo nove domene/prenos kliknite tukaj.


© Copyright 1996-2020, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.