Imate kakšno vprašanje? Pokličite nas +386 1 8100 100
Zadnje novice

V 21. letu delovanja smo vstopili na trg mobilne telefonije

V sredo 2. februarja 2017 smo vstopili na slovenski trg kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja (navidezni operater) oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Za ta korak smo se odločili, ker smo želeli zaokrožiti svojo že obstoječo ponudbo za srednje velika in velika podjetja ter jim ponuditi celostne telekomunikacijske storitve.

Naš cilj in vizija ostajata enaka in sicer, ponujati povsem personalizirane storitve hitro in učinkovito.

Vstop na trg mobilne telefonije smo naznanili s tiskovno konferenco, ki so se je udeležili tudi številni novinarji.

 

SoftNET podpira prihodnost interneta in varnosti

Risk konferenca, 09. in 10. marec v kongresnem centru Thermana Laško

V zadnjih letih je RISK konferenca postala eden izmed vodilnih dogodkov računalniške varnosti v Adriatic regiji. Udeležijejo se je inženirji in predstavniki izvršnega osebja podjetij iz regije. V zadnjem času se je veliko spremenilo na področju varnosti in varovanja podatkov. Pojavile so se poopularne nove tehnologijev obliki SaaS (Varnost kot storitev) in storitve v oblaku (cloud computing), zeleno računalništvo, itd.

Govorniki Risk konference so strokovnjaki iz dobro poznanih podjetij, ki se ukvarjajo s svetovanjem in IT varnostjo, kot so: GARTNER, SAFENET, INTEL-MCAFEE, HP ENTERPRISE SECURITY, RIVERBED, WEBSENSE, SOURCEFIRE, QUALYS, GUIDANCE SOFTWARE, OBSERVEIT, XIRRUS ter tudi lokalni sistemski integratorji s študijami primerov in najboljšimi praksami. Prezentacije so v angleškem jeziku.

Več o konferenci ...

SoftNET je ponovno ponosen sponzor te konference. Pridite in nas obiščite, veseli bomo vaših vprašanj. 

 

SoftNET in informacijska varnost

Konferenca INFOSEK, 18. do 20. novembra 2015, hotel Perla, Nova Gorica

Od 18. do 20. novembra 2015 v mestu vrtnic - v hotelu Perla,  poteka največji dogodek s področja informacijske varnosti - KONFERENCA INFOSEK, katere sponzor je SoftNET.

Največji dogodek v Sloveniji na področju informacijske varnosti udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, tako v slovenskem kot tudi širše, v evropskem prostoru, saj poleg slovenskih predavateljev gosti tudi ugledne tuje strokovnjake. Ker se v SoftNET-u zavedamo pomena informacijske varnosti, smo se tudi letos kot že vrsto let prej, odločili da podpremo to edinstveno konferenco, ki zvišuje ozaveščenost o kar najboljši informacijski varnosti, ki nam je trenutno na voljo.

Več o samem dogodku si lahko preberete na straneh http://www.infosek.net.

 

 

SoftNET povezuje logistiko

Logistični kongres, 14. do 16. oktober, kongresni center Habakuk, Maribor

Od 14. do 16. oktobra v kongresnem centru Habakuk v Mariboru poteka logistični kongres, ki ga v sodelovanju s podjetjem SoftNET organizira Planet GV.

SoftNET kot regionalni operater in logistična dejavnost imata veliko skupnega, saj oba povezujeta podjetja in skrbita da se podatki oz. blago širijo po celotni regiji. Seveda po čim hitrejših in varnih poteh.

Več o samem kongresu najdete na www.logisticnikongres.si/. Vabljeni, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru.

 

Energetska učinkovitost podatkovnih centrov

Konferenca DATA center,4. junij, Kongresni center Mons, Ljubljana

V četrtek, 4. junija 2015 bo v  Monsu v Ljubljani potekala konferenca DATA CENTER 2015, katere rdeča nit bo letos energetska učinkovitost. Na konferenci bo prisoten tudi SoftNET, ki kot sponzor podpira razvoj sodobnih, energetsko učinkovitih podatkovnih centrov, zato vabljeni, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru.

Zanesljivi in na izpade odporni podatkovni centri so eden od osnovnih pogojev za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja velike večine sodobnih podjetij, saj so le ta v preteklosti postala vitalno odvisna od delovanja informacijskih sistemov. V svetu so podatkovni centri postali ena od najhitreje rastočih panog na področju IKT. A.T. Kearny pričakuje, da bo ta del IKT tržišča v Evropi do leta 2020 rasel s 6% letno. In bo leta 2020 vreden 270 milijard EUR. Posebno vlogo pri tem pa bo imela energetska učinkovitost centrov. Zato želijo v Palsitu na letošnji konferenci dati poseben poudarek tehnologijam in tehnikam, ki gradijo podatkovne centre prihodnosti. Tako danes ni več vprašanje, kakšna je zanesljivost in razpoložljivost centrov, vprašanje je, kako učinkoviti so centri, kako jih nadziramo in kako upravljamo z delovnimi procesi v podatkovni centrih. Odgovore na ta in druga vprašanja s področja sodobnih podatkovnih centrov, njihove oskrbne infrastrukture in v njih nameščenih ključnih sistemov bomo iskali na letošnji konferenci.

Več o konferenci

 

SoftNET na NT konferenci

NT konferenca, 18. - 20. maj, Kongresni center Bernardin, Portorož

SoftNET je tudi letos ponosni sponzor Microsoftove NT konference, največje slovenske tehnološke konference, ki je v svojih 20ih letih razvoja prerasla v eno najuspešnejših, osrednjih in tradicionalnih slovenskih IT dogodkov. Gre za osrednji izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft Slovenija. Udeležencem predstavlja tehnološke novosti, seminarji pa so zasnovani na način poglobljenega vpogleda v izbrano tematiko. Sklopi posameznega seminarja se med seboj navezujejo in tako zagotavljajo kakovostno in celovito izobraževanje.Predavajo številni domači in tuji uveljavljeni strokovnjaki, med katerimi so tudi MVPji.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite na našem razstavnem prostoru, od 15. ure dalje vas bomo pričakali s koktaili.

© Copyright 1996-2019, SoftNET vse pravice pridržane
Oblikovanje & izdelava Kabi d.o.o.